Punainen tehotrio

keskiviikko 11. elokuuta 2010

Kaikki viikonloppuna poimitut herukat ja karviaiset eivät mahtuneet pakastimeen, joten päätin tehdä niistä hilloa. Punaherukoitten seuraksi pääsi tällä kertaa mansikat ja vadelmat. Koskaan aikaisemmin en moista yhdistelmää ole kokeillut, mutta hillosta tuli kyllä sanalla sanoen ihanaa. Toisen hilloversion tein karviaisista, jotka maustoin kardemummalla ja vaniljatangolla. Tein hillot yksinkertaisesti sokeripussin ohjeen mukaan.

Punainen marjahillo

1 litra punaherukoita
½ l vadelmia
½ l mansikoita
250 g hillosokeria

Karviaishillo

2 l karviaisia
250 g hillosokeria
ripaus kardemummaa
vanilja- tai kanelitanko

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.