Raflassa - Stefan´s Steakhouse

perjantai 22. huhtikuuta 2016


Kotimaista parsaa ei ole vielä vähään aikaan saatavilla, mutta parsan huuto on niin kova, etten ole pystynyt vastustamaan sitä vähään aikaan. Näin ollen oli helppo vastata kyllä, kun saimme kutsun Stefan´s Steakhousesta tulla maistelemaan keväistä parsamenua. Kävelimme viikolla ensimmäistä kertaa pihviravintolaan, joka on ollut samalla paikalla jo vuosia.


Valitsin alkuun kirjolohta, kirjolohen mätiä, valkoista parsaa ja piparjuurta sisältävän annoksen. Puhtaita makuja ja täydellisesti kypsennetty lohi. Yksinkertaista ilman turhaa kikkailua.


Siinä vaiheessa kun eteeni laskettiin tämä paistettu siika hernepyreen, sinisimpukan ja bleurre blanc -kastikkeen kera, tajusin tulleeni yllätetyksi. Annos oli kaunis ja erittäin hyvän makuinen. Suolakin oli niin kohdillaan, etten voinut muuta kuin hymyillä. Menun päätökseksi nautin vielä yksinkertaisen raparperijälkiruoan.

Olin etukäteen olettanut Stefans´s Steakhousen niin liharavintolaksi ja äijien taivaaksi, etten uskonut sen pystyvän näin hienovaraiseen suoritukseen. Toki tiesin menulta löytyvän muutakin kuin lihaa, mutta annoin ennakkoluulojeni estää ravintolaan menemisen. Eka kerta oli loistava, toivottavasti myös ensi kerralla!

Parsamenua on tarjolla vielä noin kuukauden ajan. Toisena vaihtoehtona alkuruoalle löytyy vihreää parsaa, savustettua kananmunaa ja hollandaisekastiketta. Pääruoaksi voi vaihtoehtoisesti valita vasikanfileetä maa-artisokkapyreen, vihreän parsan ja bearnaisekastikkeen kera. Molempi parempi, kala aina paras.
Stefan´s Steakhouse
Kehräsaari, Tampere
avoinna ma-to 16–23, pe 13–24, la 16–24 ja su 14–22.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.