Blogin suuren pieni uudistus

tiistai 17. helmikuuta 2015

Kun uusin blogialustaani marraskuussa, ajattelin luovani blogiin myös reseptihakemiston aihealueittain tai raaka-aineittain. Ajatus jäi kytemään, mutta vasta nyt olen saanut tehtyä hakemistoa hiljalleen. Onneksi kuitenkin aloitin sen kokoamisen, sillä näin löysin joitakin kadonneita reseptejä uudelleen kokkailtavaksi. Erityisen iloinen olen myös siitä, että kalareseptejä on kertynyt melkoinen valikoima.

Hakemistosta ei löydy kaikkia blogin reseptejä vielä, mutta toisaalta voi olla, että osa niistä myös poistuu jonain päivänä. Hakemisto on siis keskeneräinen, mutta käy ihmeessä kurkkaamassa ja hakemassa ideoita siihen, mitä huomenna taas syötäisiin.

Otan mielelläni myös vastaan bloggaustoiveita. Kaipailetko reseptejä, joissa käytettään papuja ja linssejä vai oletko innostunut ranskalaisen ruokakulttuurin edustajista? Vai haluaisitko nähdä enemmmän puutarhaan liittyviä kirjoituksia? Ideat ja toiveet saavat lentää!

Entä mitä mieltä olette siitä, että sivun ylälaidasta löytyy linkit eri ruoka-alueisiin? Onko hyvä, että ne ovat paikallaan reseptihakemistosta huolimatta?
Blogin uudistuksen myötä osa vanhoista kuvista muuttui entistä huonommiksi, pahoittelut siitä. Valitettavasti minulla ei ole aikaa korjata kuvia edustavimmiksi.

2 kommenttia

 1. Ylälinkit ovat hyvät :-). Puutarhasta kaipaisin ajankohtaista tietoa tumpelolle ;-). Ihan taimien ikkunaistutuksista.
  Ruokapuolelta kasvisruoat on hyvä - ja esim. helppo lounas/eväs töihin.

  Terveisin: http://purjein.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen usein kylvänyt siemenet liian aikaisin, joten kunhan saan uudet kasvamaan, voisin kirjoitella jotain havaintoja. Kyllähän tässä on jo useamman vuoden kokemus takana. Mukaan otettava lounas onkin unohtunut kokonaan, joten siihen voisin myös paneutua. Kiitos ideoista!

   Poista

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.