Peruna-papupasta

tiistai 27. huhtikuuta 2010

Jos satuit syömään tänään keitettyjä perunoita ja niitä jäi yli, tässä ohje huomisen ruuaksi.

pastaa
keitettyjä perunoita paloiteltuina
papuja tai herneitä tuoreena tai pakasteesta
sipulia ja valkosipulia silputtuna
pestoa
mustapippuria, suolaa
parmesania

Laita pastavesi kiehumaan, kuori ja paloittele perunat odotellessa. Laita pasta kiehumaan. Freesaa sipulit ja lisää perunat joukkoon. Paista kunnes ne saavat hieman väriä ja lisää esikeitetyt pavut joukkoon. Mausta pestolla ja tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Sekoita pasta joukkoon ja tarkista maku. Raasta päälle parmesania.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.