Paistettua munakoisoa chilin ja juustokuminan kera 4 annosta
1 munakoiso (noin 400 g)
1,5 dl oliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä viipaloituna
1 punainen chili viipaloituna
2 tl juustokuminaa
1 limetin mehu
4 rkl paksua jogurttia
1 dl tuoretta minttua tai muuta yrttiä
suolaa
Viipaloi munakoiso 1,5 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Paista niitä oliiviöljyssä kovalla lämmöllä, kunnes ne alkavat saada väriä.
Lisää joukkoon valkosipulit, chilit ja juustokumina ja alenna lämpöä. Paista vielä noin 5 minuuttia, kunnes munakoiso on kypsää.
Kaada limetin mehu päälle ja mausta suolalla. Nosta munakoisot tarjolle ja lusikoi päälle vielä hieman jogurttia ja viimeistele mintulla.
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.