Grillattu varhaiskaali

maanantai 9. toukokuuta 2016



Kun kesä saapuu ja kasvikset aloittavat uuden kukoistuksensa, meidän grilli laulaa ja helpottaa suuresti elämää. Voisin syödä grillattuja kasviksia päivittäin ja itse asiassa taidan niin tehdäkin siinä vaiheessa, kun asun mökillä päivästä toiseen. Juuri nyt parasta on grillattu varhaiskaali ja parsa, vaikkei suomalaista satoa olekaan vielä saatavilla. En vain pysty vastustamaan. Kasvisten pyöräytys öljyssä, paisto grillissä ja maustaminen suolalla ja pippurilla. Ruoan valmistamista parhaimmillaan. Pian grilliin pääsevät myös sipuli, kesäkurpitsa ja paprika. Rakkaudesta kesään.

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kyllä, kyllä. Itse toivon jääkaapistani löytyvän päivittäin kaalia, jotta saan tehtyä siitä salaattia tai heitettyä näin grilliin.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.