Paistetta, pizzaa ja pioneja

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012
Aurinkoinen päivä kukkapenkkien kimpussa ja punainen iho. Rikkaruohojen nyppiminen oli niin mahtavaa puuhaa reilun viikon tauon jälkeen, ettei ehtinyt levittää aurinkorasvaa eikä pukea mitään pidempää päälle. Olkoon tämä kesän ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun iho palaa auringonpaisteessa. Se että kukkapenkistä löytyy rikkaruohoja johtuu pelkästään siitä, että kukkia on liian vähän! Mitä enemmän kukkia, sitä vähemmän kitkettävää. Hmm... kukkakaupoille?

Roadtrip aloitti kesäloman juhannuksen jälkeen ja monta hienoa paikkaa tuli nähtyä ja koettua. Näin vain oli kuitenkin mahtavaa palata kotiin ja mökille, ihastella kukkia ja kasvimaan anteja. Parasta taitaa kuitenkin olla se, että pionit eivät olleet puhjenneet vielä kukkaan ja nyt tiirailen niiden perään pitkin päivää. Kannattaa, sillä vielä aamupäivällä yksikään kukka ei ollut auennut ja nyt illalla jo kaksi!

Ja olenko jo kertonut, että mies tekee mielestäni maailman parhaat pizzat? Tällä kertaa uppopaistoi ne ensin öljyssä ja sen jälkeen grillissä. Mahtava kotiinpaluu!
Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.