Mökin kesäkurpitsat puskevat jo hyvällä tahdilla satoa ja friteerattujen tai täytettyjen kesäkurpitsojen lisäksi on päästy maistelemaan jo itse kesäkurpitsaakin. Yksinkertaisimmillaan vihanneksen voi vain sivellä öljyllä, maustaa suolalla ja grillata kauniin ruskeaksi. Tällä kertaa tein lisukkeeksi vielä salsaa.
Salsa
1 vihreä paprika kuutioituna
3 tomaattia kuutioituna
1 sipuli hienonnettuna
nippu persiljaa hienonnettuna
suolaa, mustapippuria
loraus viinietikkaa ja oliiviöljyä
Sekoita ainekset keskenään ja tarjoile kesäkurpitsan, grillatun kanan, kalan tai lihan kanssa. Persiljan lisäksi voit laittaa salsaan muitakin yrttejä: ruohosipulia, minttua ja korianteria. "Potkua" kaipaavien kannattaa lisätä seokseen myös chiliä.
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.