Hellepäivään lisää tulisuutta - katkarapukasari

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Hellepäivän päätteeksi maistuu yksinkertainen ja tulinen ruoka.
Katkarapukasari kahdelle nälkäiselle

oliiviöljyä
1-2 sipulia suikaloituna
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1-2 punaista chiliä pieneksi leikattuna (jos chili on mietoa, jätä siemenet mukaan)
1 dl valkoviiniä
1 varsisellerinvarsi pilkottuna
2 rkl tomaattipyreetä
2 dl tomaattimurskaa
kalalientä tarpeen mukaan
tuoretta timjamia
suolaa, mustapippuria
2-3 dl katkarapuja
  • freesaa sipuleita öljyssä
  • lisää chilit ja varsiselleri, kuullota hetken aikaa
  • lisää tomaattipyre ja sekoita se hyvin joukkoon
  • lorauta viini joukkoon ja anna sen hautua hetki
  • lisää tomaattimurskaa, kalaliemi ja yrtit
  • hauduta kasaria 20 minuuttia, maista ja mausta tarvittaessa
  • lisää aivan lopuksi katkaravut ja tarjoile tuoreen leivän ja hyvän valkoviinin kera
P.S. Blogini löytyy nykyään myös Facebookista

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.