Peruna-lipstikkakeitto

tiistai 2. elokuuta 2011

Oman maan sadolla pärjää nyt paremmin kuin koskaan. Tähän sosekeittoon tarvitset vain sipulia, perunoita ja lipstikkaa. No, joo. Vähän lientä ja mausteitakin. Lipstikan sijaan keiton maustajaksi sopii myös salvia, viime kesänä on tullut tehtyä sellainen versio.

  • freesaa sipuleita öljyssä hetken aikaa, lisää perunalohkot
  • lisää kasvislientä, kunnes perunat melkein peittyvät
  • laita muutama lipstikanlehti joukkoon, varo kuitenkin laittamasta liikaa
  • keitä, kunnes perunat ovat kypsiä
  • soseuta ja lisää tarvittaessa vielä kasvislientä tai kermaa
  • maista ja mausta suolalla ja pippurilla

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.