Tampereen tärpit

torstai 22. joulukuuta 2011

Jos nyt sattuisi jostain syystä olemaan niin, että muutama lahja on vielä ostamatta, olisiko tästä jotain apua?

Häpeäkseni tunnustan, että kävin tällä viikolla ensimmäisen kerran tamperelaisessa Vaarin Varastossa.  Suotta olin odotellut, sieltä olisi voinut ostaa jos jonkinlaista kippoa. Jos siis ystäväsi tai äitisi on hulluina vanhoihin astioihin, tähän kauppaan kannattaa suunnistaa pikimmiten. Astioita, lamppuja ja maljakoita löytyy useilta eri vuosikymmeniltä. Antiikkiliike on auki tänään torstaina vielä klo 10-16.

Jos paine ja stressi on jo kasvanut kovaksi ja kaupoissa ravaaminen ahdistaa, suosittelen luovuttamaan pikimmiten ja keskittymään syömiseen. Keittiöelämästä löydät jos jonkinlaista purtavaa (marmeladeja, suklaata, pähkinää, keksejä jne.) ja keittiön valtiattarille putiikista löytyy tietysti myös kaikkea pientä kivaa keittiöön. Eli osta sitten itsellesi tai tuliaiseksi, mutta lakkaa jo se stressaaminen. Aukiolot ja uusimmat kuulumiset voit seurata täältä.
Jos tavaraa tursuaa taas sieltä sun täältä, parempi vaihtoehto olisi ehdottomasti lahjakortti:
- ravintolaan
- teatteriin
- konserttiin
- hierontaan
- kasvohoitoon
- vartalohoitoon
- elokuviin

Vielä parempi, jos annat itse aineettoman lahjan:
- lapsenvahtikeikan
- ikkunanpesun
- hieronnan
- siivouksen
- illallisen

Oli miten oli, vietä rauhaisa joulu läheistesi seurassa!

P.S. Tänä vuonna en jaksanut miehen kanssa kyhäillä joulukortteja vaan kohdistimme kortteihin hupenevat rahat suosiolla Punaisen Ristin toimintaa Itä-Afrikan hyväksi. 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.