Simppelit juustokeksit

lauantai 17. joulukuuta 2011


Luin vähän aikaa sitten jostain ruokablogista juustocrackereista ja ne jäivät auttamattomasti mieleen yksinkertaisuudessaan. Ohje on todella simppeli:



  • raasta leivinpaperin päälle haluamaasi juustoa pieni keko (parmesan, emmental, manchego)
  • ripottele kasan päälle tummia tai vaaleita seesaminsiemeniä
  • paista 200 asteessa 6-10 minuuttia
  • syö sellaisenaan pieneen nälkään tai tarjoa keiton kanssa
Helsingin Sanomienkin sivuilta löytyy vastaavanlaisten juustokeksien ohje, johon on yhdistetty sekä emmental- että parmesanjuustoa. Juuston rakastajana kuulisin mielelläni toisenlaisistakin ohjeista. Löytyykö joltain voittamaton resepti, jota pääsisin testailemaan?

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.