tag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.comments2023-06-25T16:12:38.386+03:00Kipparin morsianKipparin morsian / Minkahttp://www.blogger.com/profile/15505158569203580561noreply@blogger.comBlogger838125tag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-50170157040708045962022-03-18T02:32:11.640+02:002022-03-18T02:32:11.640+02:00Varmaan hyvääVarmaan hyvääoravaniuhahttps://www.blogger.com/profile/16006169076956260614noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-61594347997845397282021-10-02T17:24:12.419+03:002021-10-02T17:24:12.419+03:00Kiva kuulla! Kokonainen selleri on yksi upeimmista...Kiva kuulla! Kokonainen selleri on yksi upeimmista mauista ja sitä on saatava useamman kerran vuodessa.Kipparin morsianhttps://www.blogger.com/profile/17875574436649457937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-11293219464944899242021-10-02T14:41:39.243+03:002021-10-02T14:41:39.243+03:00Aivan uskomattoman hienon makuista, kiitos ohjeest...Aivan uskomattoman hienon makuista, kiitos ohjeesta. Paula Huovialahttps://www.blogger.com/profile/15446378914786322711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-90927887726745374432021-08-28T13:42:26.923+03:002021-08-28T13:42:26.923+03:00Miksi tähän laitettiin leivinjaujetta vaikka tätå ...Miksi tähän laitettiin leivinjaujetta vaikka tätå ei tarvitse nostattaaKysymysnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-88703608966945139552021-07-24T00:21:44.849+03:002021-07-24T00:21:44.849+03:00Paria, kolme viikkoa ainakin. Ajan kanssa paranee....Paria, kolme viikkoa ainakin. Ajan kanssa paranee. Kipparin morsianhttps://www.blogger.com/profile/17875574436649457937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-66271883706221478252021-07-23T20:19:07.808+03:002021-07-23T20:19:07.808+03:00Kuinka pitkään pitää säilöä ennenkuin ovat syötävi...Kuinka pitkään pitää säilöä ennenkuin ovat syötäviä?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12694042833567881848noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-69377967873184770182021-07-22T20:18:20.661+03:002021-07-22T20:18:20.661+03:00Raastettuna tai hienonnettuna joukkoon, jos käytät...Raastettuna tai hienonnettuna joukkoon, jos käytät tuoretta. Kipparin morsianhttps://www.blogger.com/profile/17875574436649457937noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-38471519127689960242021-07-20T12:12:56.244+03:002021-07-20T12:12:56.244+03:00Mitä inkiväärille pitää tehdä? Laitetaanko se 1 cm...Mitä inkiväärille pitää tehdä? Laitetaanko se 1 cm pala sinne sellaisenaan? Ikinä inkivääriä käyttänyt *nolo*Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-66937316009712237362020-12-14T07:15:31.368+02:002020-12-14T07:15:31.368+02:00Tätä on nyt pakko testata! Tyhmä kysymys vielä, ke...Tätä on nyt pakko testata! Tyhmä kysymys vielä, keltuainen ilmeisesti raakana lisätään?Virpihttps://www.blogger.com/profile/07809728684752296316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-83381367325295652162020-12-10T10:13:55.712+02:002020-12-10T10:13:55.712+02:00Hei
Ayurveda mukaan riisin ja mungpavun yhdistelmä...Hei<br />Ayurveda mukaan riisin ja mungpavun yhdistelmä kattaa täydellisen proteiinin tarpeen.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16555443720872022459noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-42878467188748356902020-08-23T19:19:07.563+03:002020-08-23T19:19:07.563+03:00Ei, tämä ohje ei tarvitse kuumennusta. Päivät lämp...Ei, tämä ohje ei tarvitse kuumennusta. Päivät lämpimässä tekevät tehtävänsä vichyn kanssa. Kipparin morsian / Minkahttps://www.blogger.com/profile/15505158569203580561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-2015904408246076062020-08-23T10:15:42.349+03:002020-08-23T10:15:42.349+03:00Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-88021953270974944792020-07-31T15:50:09.790+03:002020-07-31T15:50:09.790+03:00Eikö satsia kuumenneta lainkaa ?Eikö satsia kuumenneta lainkaa ?Riitta Salonenhttps://www.blogger.com/profile/00806073125605304916noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-71642318984915245942020-04-11T20:14:00.279+03:002020-04-11T20:14:00.279+03:00Apua, pahoittelen! Jauhojen kokonaismäärä on varma...Apua, pahoittelen! Jauhojen kokonaismäärä on varmaankin tuo 5 dl, mutta koska alkuperäistä reseptiä ei ole tallessa, en pysty sitä enää tarkistamaan. Ehkä kakun voisi kosteuttaa kauttaaltaan savariinin tyyliin tai tehdä sen täytekakuksi, niin saisi paremmaksi?Kipparin morsian / Minkahttps://www.blogger.com/profile/15505158569203580561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-48035895276066427832020-04-11T19:59:32.227+03:002020-04-11T19:59:32.227+03:00Minun kakustani tämän ohjeen mukaan tuli vaalea li...Minun kakustani tämän ohjeen mukaan tuli vaalea limppu😅😅 painava, kova ja koostumus outo, jauhoja tuli mielestäni ihan hirveästi, oisko mahdollista että ohjeeseen olisi tullut virhe😊?<br />Kellään samoja kokemuksia? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15648347165021779903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-69391783165833386812020-04-10T13:54:05.548+03:002020-04-10T13:54:05.548+03:00Kiva kuulla, että maistui! Lorauttelen itsekin toi...Kiva kuulla, että maistui! Lorauttelen itsekin toisinaan kermaa joukkoon, riippuen siitä, mitä jääkaapista sattuu löytymään. Kipparin morsian / Minkahttps://www.blogger.com/profile/15505158569203580561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-26520654688864117712020-04-10T13:52:54.969+03:002020-04-10T13:52:54.969+03:00Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.Kipparin morsian / Minkahttps://www.blogger.com/profile/15505158569203580561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-73830885264135732702020-04-03T09:34:20.793+03:002020-04-03T09:34:20.793+03:00Ihana että tämän reseptin laitoot. Aidot haukipull...Ihana että tämän reseptin laitoot. Aidot haukipullat eivät sisällä kanamunaa, mutta netin kaikki reseptit sisältää niitä silti -ja turhaan. Joutui pitkään haeskelemaan aitoa reseptiä. Muistelen että äitee teki kolmella ainesosalla haukipullat, haukea, kermaa ja sipulia, mausteeksi tilliä ja pippuria, suolaa. Näitä haukipullia kaipaan, enkä reseptiä löydä, mutta tämäkin oli hyvä. Kiitos.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-56483705772461724002020-01-20T22:29:59.484+02:002020-01-20T22:29:59.484+02:00Pahoittelen, jogurtti oli unohtunut listalta kokon...Pahoittelen, jogurtti oli unohtunut listalta kokonaan! Käytän aina maustamatonta ja paksua jogurttia, mutta vähän lajista riippuen määrä vaihtelee. <br />Naanleipien paistaminen onnistuu toki millä pannulla tahansa, mutta pidän itse valurautaisesta juuri siksi, että lämpenee todella kuumaksi eikä itse levyä tarvitse näin ollen pitää täysillä tehoilla. Mutta loistavaa kuulla, että leivät ovat maistuneet. Kipparin morsian / Minkahttps://www.blogger.com/profile/15505158569203580561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-88509649462257339682020-01-20T22:14:50.334+02:002020-01-20T22:14:50.334+02:00Kuulostaapa tämäkin ihanalta, kerrotko vielä jugur...Kuulostaapa tämäkin ihanalta, kerrotko vielä jugurtin lajin ja määrän, en sitä tuosta ohjeen ainesluettelosta hoksannut?<br /><br />Naanleivät on kokeiltu ja ihaniksi todettu. Ekalla kerralla sain tosin vain 4 kelvollista leipää, loput kärvähtivät tai jäivät aivan liian pullavan paksuiksi. Paistamiseen EI kannata käyttäö valurautapannua, ainakaan liian kuumana.<br /><br />Seuraavalla kerralla pääsen varmasti parempaan lopputulokseen. <br />Nigellansiemeniä muuten saa ihan Ruohonjuuresta ja Ecoteekeistä, antavat täydellisen loppusilauksen leipien ihanaan makuun!Hirnakkahttps://www.blogger.com/profile/10030464601914248960noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-80673399778966351072020-01-07T09:43:14.982+02:002020-01-07T09:43:14.982+02:00Kiva, toivottavasti tulee mieleisiä!Kiva, toivottavasti tulee mieleisiä!Kipparin morsian / Minkahttps://www.blogger.com/profile/15505158569203580561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-32180998423991502352020-01-06T16:38:12.515+02:002020-01-06T16:38:12.515+02:00Kiitos tästä ohjeesta,testaan mielelläni sillä en ...Kiitos tästä ohjeesta,testaan mielelläni sillä en ole vielä löytänyt täydellistä naanleivän ohjetta. Nigellansiemenet ostoslistalla myös.Hirnakkahttps://www.blogger.com/profile/10030464601914248960noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-39483365050414884792019-11-26T10:35:12.708+02:002019-11-26T10:35:12.708+02:00Kaksi palaa tosiaan on 100 g, mutta 75 g selviää. ...Kaksi palaa tosiaan on 100 g, mutta 75 g selviää. Kipparin morsian / Minkahttps://www.blogger.com/profile/15505158569203580561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-59701660225462034422019-11-24T01:31:27.787+02:002019-11-24T01:31:27.787+02:00Paljonko on 2 palaa hiivaa? 100g vai mitä?Paljonko on 2 palaa hiivaa? 100g vai mitä?Sannanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-46843367209214966672019-11-19T21:26:22.058+02:002019-11-19T21:26:22.058+02:00Kiitos! Ylimääräisen taikinan pursottaminen muutam...Kiitos! Ylimääräisen taikinan pursottaminen muutamaksi kuvioksi pinnalle toi kivaa ulottuvuutta. Kipparin morsian / Minkahttps://www.blogger.com/profile/15505158569203580561noreply@blogger.com