tag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post998406704900944045..comments2023-06-25T16:12:38.386+03:00Comments on Kipparin morsian: Ahventa ja juuriselleripyreetäKipparin morsian / Minkahttp://www.blogger.com/profile/15505158569203580561noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-7090581571239198982015-10-01T10:03:37.554+03:002015-10-01T10:03:37.554+03:00Niin on! Pyre vain valitettavasti on todella aliar...Niin on! Pyre vain valitettavasti on todella aliarvostettua ja juuriselleri itsessään vielä enemmän! Kokonaisena paistettu selleri maistuu myös erinomaisesti. Näin syksyllä kyllä saa nopeasti vaihtelua lautaselle, kun vaihtaa juureksen toiseen. Parasta aikaa!Kipparin morsian / Minkahttps://www.blogger.com/profile/15505158569203580561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-91362335693908302232015-10-01T09:41:49.748+03:002015-10-01T09:41:49.748+03:00Sitruunainen selleripyree on niin hyvää! Vastaava ...Sitruunainen selleripyree on niin hyvää! Vastaava pyree kuuluu meillä usein syys- ja talviviikonloppujen päivällisille. Nyt saa ihania, kokonaisia juurisellerietä eli täytyykin taas tehdä sitä pikimmiten - kiitos muistutuksesta! :) Meilläkin on lihan syöminen vähentynyt todella roimasti viime vuosina. En aio ohjelmallisesti viettää lihatonta lokakuuta, vaan jatkan kasvispainotteisella linjalla läpi vuoden. Silloin kun syön lihaa, valitsen lautaselleni laatulihaa. Selinahttps://www.blogger.com/profile/11557248171446852515noreply@blogger.com