Onni on oma puutarha

keskiviikko 15. elokuuta 2012
Alkukesällä puutarha oli sinisävyinen, nyt mennään selkeästi kelta-punalinjalla. Sanalla sanoen ihanaa, vaikken vaaleanpunaisesta niin pidäkään. Kohta pitää jo miettiä ensi kevään juttuja. Tai siis saa miettiä. Parit kukkapenkit pitäisi vielä laittaa alulle ja sitten voisi virittäytyä vuoden parhaaseen vuodenaikaan - syksyyn!

Mikään ei ole niin tärkeää kuin puutarhanhoito. Eikä sekään ole niin tärkeää.

EDIT: Pahoittelen, kuvat ovat näemmä hieman suttuisia. Jos kuvaa klikkaa suuremmaksi, resoluutio paranee ainakin osassa.

3 kommenttia

  1. Näin on! Vaikka välillä tuntuu, että muut rentoutuu kesällä, mutta minä en. Kesä on kiireisintä vuodenaikaa, ja puutarhassakin on hommaa enemmän kuin ehtii. Olenkin valinnut rennon puutarhurin asenteen. Ei haittaa vaikka rehottaa, annetaan rikkaruohoillekin mahdollisuus :D

    VastaaPoista
  2. Hieno blogi, pitää syventyä vielä moneen ohjeeseen tarkemmin! Esim. mustaherukkakakku, meillä kun niitä kasvaa mökillä aika paljon, ja olenkin juuri miettinyt, että mitä ihmettä niille oikein tekisi... :) Kiitos ravintolapäivästä, puutarha oli upea livenä!

    VastaaPoista
  3. Eilinen oli kyllä varsin kiireinen, vaikkei itse osallistuttu ravintolapäivään. Pieni kirpputoripöytä ja uteliaat ihmiset kansoittivat mökin koko päivän ajaksi ja oli varsin mukavaa kuunnella vierailijoiden mietteitä nykypäivän siirtolapuutarhamökistä. Tälläisia päiviä lisää! Kiva, kun kävit!

    VastaaPoista

Kipparin morsian. All rights reserved. © Maira Gall.