tag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post4598636670467813478..comments2023-06-25T16:12:38.386+03:00Comments on Kipparin morsian: Pääsiäiskakku á la Kipparin morsianKipparin morsian / Minkahttp://www.blogger.com/profile/15505158569203580561noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-20675995254031782010-05-25T10:46:48.427+03:002010-05-25T10:46:48.427+03:00Hei Miina!
Kiitos huomioista, joille itse aina so...Hei Miina!<br /><br />Kiitos huomioista, joille itse aina sokeutuu. Täytyy yrittää muistaa jatkossa laittaa paistolämpötilatkin. =) Olen leiponut niin paljon, etten juurikaan edes tarkista ohjeiden lämpötiloja. Ja totuuden nimissä kerrottakoon, että kokkikoulun käyminen on aiheuttanut pienoisen oikomisen tekemisissäni. <br /><br />Kakkupohjan "lasiohje" on tosiaan kulkenut suvussa enkä vielä koskaan ole laittanut siihen leivinjauhetta. Taikina täytyy vain muistaa vatkata erittäin hyvin. Ehkä voisi testata ensi kerralla ja tarkastella kakun koostumusta tarkemmin. <br /><br />Kuorrutetta saa vatkata ihan kunnolla, se ei mene siitä miksikään. <br /><br />Kiitos kommenteista, auttaa kovasti tulevissa ohjeitten kirjoitteluissa. <br /><br />Hauskaa viikon jatkoa!Kipparin morsian / Minkahttps://www.blogger.com/profile/15505158569203580561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7304416393079468745.post-84350813799722436532010-05-25T10:26:35.205+03:002010-05-25T10:26:35.205+03:00Hei!
Löysin blogiisi miehesi blogin kautta, kakkur...Hei!<br />Löysin blogiisi miehesi blogin kautta, kakkureseptien houkuttelemana. Eilen kokeilimmekin mieheni kanssa tätä pääsiäiskakkua, joka kuulosti herkulliselta. Ja sitä todella onkin! Hyvin makea, mutta silti niin nam. Ihan loistava resepti. <br /><br />Vähän ihmettelimme, että eikö pohjaan todellakaan tule leivinjauhetta ja sitten sitä lisäsin n. 1 tl. En uskaltanut jättää pois. Kokemattomana kakkuleipurina kaipasin kakun paistolämpötilaa, mutta onneksi sen löysin helposti muualta. Paistoin kakkua vähän alle 200 asteessa tasan 40min ja hyvä tuli. <br /><br />Kuorrutteen ricotta ei vatkauksesta huolimatta tullut kovin ilmavaksi. Voiko sitä vatkata liikaa, juoksettuuko se tms.? <br /><br />Kiitos tästä, ehkäpä kokeilen jotain toistakin reseptiä, kunhan saadaan ensin pääsiäiskakku tuhottua. <br /><br />Herkuttelemisiin, MiinaMiinahttps://www.blogger.com/profile/07709095048359459325noreply@blogger.com